2011. február 21., hétfő

Let's start a fashion and foto blog! ;)

Üdvözöllek újdonsült divat & fotó blogomon! ;)

    Sajnos én még nem igazán értek a blogoláshoz, viszont rengeteg jó fotóm és ötletem van, amit szeretnék minél több emberrel megosztani, így (e hirtelen ötlettől vezérelve) megpróbálkozom egy saját blog vezetésével, amit remélem, hogy szépen lassacskán majd egyre szívsebben és többen, rendszeresen fogtok látogatni. 
   
    A célom ezzel nem más, mint hogy inspiráljalak benneteket, ahogy engem is inspirálnak más, kitűnő bloggerek az egész világról (ó mire is jó az internet!), és újabb vagány szettekkel, csodálatos fotókkal, műalkotásokkal kápráztassalak el benneteket, hogy felkeltsem az érdeklődéseteket a divat, a design, a fotózás, illetve más művészetek iránt. Fontosnak tartom még azt, hogy merjetek saját ízléseteknek megfelelően öltözködni, megnyilvánulni a külvilág felé (gondolhatunk itt akár arra, hogy ki milyen zenét hallgat, mit olvas, milyen filmeket néz szívesen és egyéb szabadidős tevékenységekitekre is, stb...) és
ne féljetek mások esetleges meghökkenésétől, attól, hogy végigmérnek az utcán, csak mert nem tudják értékelni az egyedi stílusotokat! A legtöbb ember azért nem ilyen! :)

    Szeretnék pár dolgot leszögezni még az elején:
1.fotókat mások blogjairól, divatházak, fotósok, ruhamárkák honlapjairól fogok feltenni, mindent, ami tetszik és inspirál.
2.nem szeretném, ha ezeket nagyon terjesztenétek, csakis blogotokra, illetve saját felhasználásra szeretném megosztani. (kiver a víz attól, amikor meglátok egy közösségi oldalon valakinek a PROFILKÉPEINÉL egy másik blogról LOPOTT gyönyörű fotót, mondván, hogy az illető maga látható rajta.. PLS ezt felejtsétek el!)
3.nem fogok sok szöveget írkálni, ez nem afféle naplócska lesz, de azért ha nagyon fontos, érdekes dolgok történnek velem, azt majd megosztom veletek. :)
4.mindenkinek, akinek szimpatikus a blog, KÖTELEZŐ KÖVETNIE ÉS INSPIRÁLÓDNI BELŐLE! 

LUV YA! <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése